Utile English
 
 Bilete avion  Stiri imobiliare
 Oferte turistice  Legislatie
 
 
 
Cautare rapida:
 
 
Localitatea:
Pret de la:pana la:
 
 
Vanzare Ap./Garsoniere
Vanzare Case/Vile
Vanzare Terenuri
Inchiriere Ap./Garsoniere
Inchiriere Case/Vile
Inchiriere Sp. Comerciale
 
 
 
Cautare avansata
 
 
Proiecte imobiliare
 
 
DESPRE NOI
 

Quiz Investment este o companie noua pe piata din Romania. Am format pentru dumneavoastra o echipa tanara, dinamica, unita si cu experienta in domeniul imobiliar.

Ne ocupam cu intermedierea de vanzari, cumparari si inchirieri apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale si hale industriale in Romania, perfectam in regim de urgenta schite cadastrale, intabulari. Oferim consultanta gratuita in vederea obtinerii unui credit ipotecar in conditii avantajoase prin contractele de parteneriat incheiate de agentie si cele 6 banci cu traditie in acordarea de credite pentru locuinte.

Tot pentru dumneavoastra ne – am perfectionat in intermedierea proiectelor rezidentiale de apartamente, case si vile, toate constructii noi in stadiul de „la cheie” sau in faza de proiect , facind astfel contracte de colaborare sau de exclusivitate cu anteprenorii si dezvoltatorii imobiliari ale acestora, dând astfel posibilitatea clientilor nostri sa cumpere o locuinta construita de catre acestia prin intermediul noastru fara a plati comision de intermediere.

Echipa Quiz Investment va prezinta o bogata baza de date in permanenta actualizata pentru dumneavoastra. Motto-ul nostru ‘Publicitate si consultanta imobiliara’ credem ca ne reprezinta. Pentru noi cele doua lucruri sunt importante in relatia cu clientul nostru.

Cu noi si prin noi sigur veti lua decizia potrivita.
 
Oferte speciale:
 
 
Inchiriere spatii industriala in Frumusani la 8 km de centura pe DN4
Localitatea: Frumusani
Zona: Frumusani
Pret: 3,400 EUR
 

Vanzare teren intravilan, 2 Mai cu deschidere la soseaua DN 39, Mangalia- Vama veche
Localitatea: constanta
Zona: 2 mai
Suprafata teren: 1000mp;
Pret: 75,000 EUR
 

apartamente de vacanta in predeal, 2 camere intre 43-53 mp, 3 camere intre 63-80 mp, interfon, parcare, centrala termica de apartament, izolatie termica, preturi intre 77000-137000 EUR + Tva
Localitatea: Predeal
Zona: Valea Prahovei
Suprafata: nespecificat;
Pret: 77,000 EUR
 

 
 
Flypedia.ro © 2010